Κατάπιε την Μπάγερν η Λεβερκούζεν, ισοπαλία για την Ντόρτμουντ

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Ντόρτμουντ με σκορ 1-1. Ο Ρόις έδωσε προβάδισμα στην πρωτοπόρο Ντόρτμουντ ενώ ο φορμαρισμένος Γιοβιτς έγραψε το τελικό σκορ.
Με το ίδιο αποτέλεσμα έμειναν ισόπαλοι Νυρεμβέργη και Βέρντερ Βρέμης με γκολ του Εγγεστέιν στο 64′ και του Ισαάκ στο 86′.
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής βρήκε νικήτρια της Λεβερκούζεν έναντι της Μπάγερν Μονάχου με 3-1. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ με τον Γκορέτσκα στο 46′ όμως η Λεβερκούζεν ισοφάρισε αρχικά με τον Μπάλεϊ στο 53′. Έπειτα ο Βόλλαντ στο 63′ γύρισε το ματς και ο Αλάριο στο 87ο λεπτό τελείωσε το παιχνίδι.
Μεγάλο δίπλα στο Βερολίνο πήρε η Βόλφσμπουργκ με αντίπαλο στην Χέρτα. Ο Γόγκχορστ στο 65′ έβαλε το μόνο τέρμα της αναμέτρησης για το 0-1.

Τα αποτελέσματα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ 1-1 (Γόβιτς 36′ – Ρόις 22′)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπάγερν 3-1 Μονάχου (Μπάλεϊ 53′, Βόλλαντ 63′, Αλάριο 87′ – Γκορέτσκα 41′)
Νυρεμβέργη – Βέρντερ Βρέμης 1-1 (Ισαάκ 86′ – Έγγεστέιν 64′)
Χέρτα Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ 0-1 (Γόγκχορστ 65′)
Χόφενχαιμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-1 (Κράμαριτς 16′ – Χένινγκς 46′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ