Καταδίκασε τον ΠΑΣ ο Πανιώνιος

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καταδικάζοντας την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι «κυανέρυθροι» φτάνουν στους 38 βαθμούς και ανεβαίνουν στην 6η θέση. Από την άλλη, οι Ηπειρώτες μένουν στους 27 βαθμούς και στην 14η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Μασούρας στο 7’, ο Σπιριντόνοβιτς στο 65’, ενώ για τον Πανιώνιο σκόραρε ο Κρίζμαν στο 54’.

Μόλις στο 7’ προηγήθηκαν οι «κυανέρυθροι». Ο Γιάννης Μασούρας έπιασε πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαήλ, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ο Πανιώνιος ήλεγχε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε από τα μισά του ημιχρόνου, ενώ μετά το γκολ που δέχτηκε έπαιξε και με 4-4-2 θέλοντας να φτάσει στην ανατροπή. Όμως, με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Γιάννης Πετράκης άλλαξε τη διάταξη σε 4-3-3.

Και η ισοφάριση ήρθε στο 54’. Ο Σταυρόπουλος βρήκε τον Κρίζμαν στην περιοχή και τον έριξε κάτω, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Το οποίο εκτέλεσε στο 55’ εύστοχα ο Κρίζμαν.

Στο 65’ ο Πανιώνιος πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Μπουμάλ μπήκε στην περιοχή και έκανε σέντρα-σουτ, με τον Σπιριντόνοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 94’ ο Κριζμάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας οφσάιντ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς,  Κόρμπος, Μανιάτης (59’ Τσιλούλης), Μαξίμοβιτς, Παπαγεωργίου (60’ Σπιριντόνοβιτς) , Μπουμάλ, Ντουρμισάι

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Παμλίδης (46’ Αθανασιάδης), Πάντελιτς (52’ Νικολιάς ), Σεργκελασβίλι, Μάνος (70’ Λεό), Κρίζμαν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ