Καυστική απάντηση Κούγια σε ΑΕΚ: ”Έρχονται και τα δικά σας Koriopolis”

Το ντόμινο μεταξύ Αλέξη Κούγια και ΑΕΚ- Δημήτρη Μελισσανίδη… καλά κρατεί. Αυτή τη φορά ο Κούγιας δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έκανε λόγο για γραφικό, ”κωλοτούμπα” και καθοδηγούμενο από αφεντικά άνθρωπο, αναφερόμενη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισσα. Με καυστική ανακοίνωση ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε σε νέα ”Koriopolis” για την ομάδα της ΑΕΚ και έκανε νύξη για τα άτομα που βγάζουν τις ανακοινώσεις της ΑΕΚ ότι είναι ίδια με εκείνα της Ηλιούπολης τότε με την υπόθεση ”Koriopolis”.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και στενοχωρούμαι, γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο το διοικητικό και ιδιοκτησιακό περιβάλλον που να γράφουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους αυτοί που έγραφαν και τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης τις εποχές του Koriopolis.

Όσους κατήγγειλα και μετά από χρόνια ήταν κατηγορούμενοι στα διάφορα Koriopolis, έγραφαν ακριβώς τις ίδιες ανακοινώσεις σαν αυτή που έγραψε σήμερα η ΑΕΚ, για να μου απαντήσει.

Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis.

Πάντα έτσι γίνεται και μετά έρχεστε στο Πόρτο Χέλι με τα παιδάκια σας και τις συμπαθέστατες συζύγους σας και παρακαλάτε, για να σας βοηθήσω στο δικαστήριο, γνωρίζοντας πως είμαι καλός άνθρωπος και δε μπορώ να βάλω κανέναν στη φυλακή.

Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης το καλό παιδί.

Μακάρι να γίνει το γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ χάλια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ