Κεμζούρα: “Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη”

Να βρει τον τρόπο για να αντιμετωπίσει την πίεση του Παναθηναϊκού είναι το στοιχείο που δίνει μεγάλη βαρύτητα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ενόψει του αυριανού ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να μην κάνουμε κακές πάσες. Θέλουμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο», ανέφερε ο Λιθουανός τεχνικός ο οποίος υπογράμμισε ότι μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί και στον Νικ Καλάθη. Εκτός της τακτικής, η συγκέντρωση μόνο στο παιχνίδι και η σκληράδα είναι τα πιο σημαντικά για μένα. Πάντα κάτι συμβαίνει, πάντα κάτι υπάρχει, αλλά εγώ προσπαθώ να συγκεντρώνομαι σε αυτά που μπορώ να ελέγξω».

Τέλος σχολίασε για τον Παναθηναϊκό:

«Παίζουν καλό μπάσκετ, είναι η καλύτερη επίθεση στην Euroleague. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στο τρανζίσιον και στους αιφνιδιασμούς, πρέπει να τους σταματήσουμε σε αυτό. Η άμυνα και η επίθεση συνδέονται. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες, σαν εμάς. Δεν θα πω κάτι νέο, ο Καλάθης είναι το κλειδί για την ομάδα του, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και σκοράρει. Έχουν καλούς σκόρερ, αλλά θα έχουμε καλές πιθανότητες αν περιορίσουμε τον Καλάθη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ