Κεμζούρα: “Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους”

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του, ενώ πρόσθεσε πως ορισμένοι παίκτες είναι δύσκολο να βρουν ρυθμό από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εγχώριες υποχρεώσεις.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αντικαταστήσει τη θέση του Λιθουανού coach, με την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Κεστούτις Κεμζούρα έκανε τη δουλειά του κόντρα στη Βαλένθια με πλήρη επαγγελματισμό, φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική νίκη. Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”:

“Πήραμε μια σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου γιατί έδειξαν χαρακτήρα. Πάλεψαν με καρδιά, άξιζαν αυτή τη νίκη. Είχαμε πει ότι έπρεπε να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ, δεν το καταφέραμε, αλλά κερδίσαμε. Στο τέλος του αγώνα πήραμε δύο σημαντικά ριμπάουντ, το φόλοου του Βεζένκοβ και το επιθετικό του Πρίντεζη μετά από τις άστοχες βολές του Παπανικολάου.

Ξέραμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο ματς, με όλα μας τα προβλήματα και με τις απουσίες. Δείξαμε χαρακτήρα, ήρθαμε και παλέψαμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα επέστρεφε, έβαλε τα τρίποντα και εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας, όμως βρήκαμε τρόπο για να επιτεθούμε.

Απόψε βοήθησαν ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου, ο Πρίντεζης, ο Βεζένκοβ, ο Πολ με τα τρίποντά του. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Ο Κόνιαρης έκανε βήματα προς τα εμπρός και έδειξε χαρακτήρα, όχι μόνο με τα σουτ που έβαλε, αλλά και με τη σκληράδα που έδειξε. Οι γιατροί έλεγαν ότι ο Μιλουτίνοβ δεν θα έπαιζε, το επιτελείο μας όμως έκανε σπουδαία δουλειά και αξίζει συγχαρητήρια. Ήταν πολύ καλός.

Αρχίσαμε με νίκη τον δεύτερο γύρο και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε πίεση από τα ματς της Α1, έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, έχουμε ενέργεια, προσαρμοζόμαστε όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Δεν είναι εύκολη κατάσταση για όσους δεν παίζουν πολύ, όμως θέλουμε να το λύσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Πρέπει να βρούμε τρόπους, αν και οι παίκτες θέλουν να παίζουν, όχι να προπονούνται. Μέσα από τις προπονήσεις δεν αποκτούν ρυθμό, δεν είναι στην ιδανική κατάσταση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ