Κεμζούρα: “Ξεχνάμε την νίκη και προετοιμαζόμαστε για την Παρασκευή”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιλώντας για την μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Επίσης, για την καλή λειτουργία της ομάδας του αμυντικά, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως πρέπει να αφήσουν πίσω την σημερινή νίκη και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Αναλυτικά τα λόγια του:

“Η ΤΣΣΚΑ μέχρι αυτό το ματς ήταν πρώτη στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα, αλλά σήμερα είχε 26%. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, όπως και στον έλεγχο των ριμπάουντ, είχαν μόλις 8 επιθετικά. Αυτά τα νούμερα ήταν εξαιρετικά για μας. Έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν τους δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Ήμασταν πολύ μαχητικοί και βρήκαμε ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Πολ μάς πρόσφερε πολλούς πόντους στην επίθεση και ο Βεζένκοφ που ήρθε από τον πάγκο μάς βοήθησε πολύ. Όλοι οι παίκτες είχαν σημαντική παρουσία και ενέργεια. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι το συντομότερο και να προετοιμαστούμε για την Παρασκευή.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ