Κεμζούρα: «Χάσαμε το μυαλό μας και πληρώσαμε το τίμημα»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα στάθηκε στα μεγάλα σουτ του Μπάρον και τη φοβερή βραδιά του Μπράουν, μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κεστούτις Κεμζούρα: 

Για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα:

«Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για τη νίκη του. Στο πρώτο μέρος ακολουθήσαμε το πλάνο μας και κάναμε λίγα λάθη αμυντικά. Το δεύτερο μέρος, όμως, ήταν εντελώς διαφορετικό. Η ενέργεια, η σκληράδα και το physical game του Ερυθρού Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο μας έβγαλε εκτός ισορροπίας επιθετικά. Το χειρότερο, όμως, ήταν ότι δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε αμυντικά. Ο Λορέντζο Μπράουν βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά».

Για τα στοιχεία που έκριναν το νικητή: «Ο Μπάρον έβαλε δύσκολα σουτ, όμως, δεχθήκαμε και πολλά εύκολα καλάθια. Σκόραραν 88 πόντους, έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Επίσης, αν δείτε τα στατιστικά είχαν 8 περισσότερες κατοχές λόγω των λαθών μας εξαιτίας των οποίων πήραν περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολλά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Σε κάποια στιγμή χάσαμε τον έλεγχο λόγω του σκληρού παιχνιδιού του αντιπάλου μας. Χάσαμε το μυαλό μας και πληρώσαμε το τίμημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ