“Κλειδώνει” την 5η θέση και ετοιμάζεται… για Ευρώπη ο Άρης

O Άρης πήρε μία άνετη νίκη με 5-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην αυλαία της 25η αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ.

Η ομάδα το Σάββα Παντελίδη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που πέτυχε τέσσερα τέρματα. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι (8΄ πεν., 63΄) Ντιγκινί, (54΄) Τόνσο, (81΄) Γιουνές, (86΄) Φετφατζίδης,

Με αυτή τη νίκη εδραίωσε την παρουσία του στην πέμπτη θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο +7 από τον έκτο Παναιτωλικό, ενώ μπορούν πια να διεκδικήσουν ακόμη και είσοδο στην τετράδα, αφού μείωσαν τη διαφορά από τον Ατρόμητο στους 3 βαθμούς.

Εδραιώνονται στην 5η θέση και κοιτάζουν την Ευρώπη που χάνεται μόνο αν η Λαμία ή ο Αστέρας Τρίπολης κατακτήσουν το κύπελλο Ελλάδας. Τελευταίος ο Απόλλωνας που περιμένει μαθηματικά να υποβιβαστεί και ήδη ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά στη football league.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία, Τόνσο (59’ Μαρτίνες), Λάρσον (78’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί (66’ Γιουνές).

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντόες, Στάθης, Αγρόδημος, Γκίνο, Ντούρσο (75’ Ρώσση), Ναδάλες, Ντεφεντερίκο (65’ Βάρκας), Ναζλίδης (58’ Ελ Χέλβε).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ