Κλειδώνουν την πρόκριση Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, “σκοτωμός” στον 8ο όμιλο

Η 5η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα με τις υπόλοιπες οκτώ αναμετρήσεις. Στον όγδοο όμιλο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, καθώς τρεις ομάδες ισοβαθμούν με 7 βαθμούς.

Group E: Στο Λούμινους Αρένα, Γκενκ και Red Bull Σάλτσμπουργκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:00. Τα περιθώρια στενεύουν και οι γηπεδούχοι δεν έχουν πολλές ελπίδες να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Νάπολι στο Άνφιλντ σε μια προσπάθεια των δύο πλευρών να εδραιωθούν στην πρώτη θέση. Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες και όποια επικρατήσει θα πάρει την πρωτιά του ομίλου.

Group F: Στις 22:00, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Καμπ Νου σε μια προσπάθεια να κρατήσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Άλμπα και Σεμέδο λόγω τραυματισμού και ο Πικέ λόγω καρτών δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους, ενώ ο Ντελανέι δεν ταξίδεψε στην Βαρκελώνη λόγω τραυματισμού.

Την ίδια ώρα, Σλάβια Πράγας και Ίντερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Σινόμπο, σε μια προσπάθεια των δύο ομάδων να εδραιωθούν στην Τρίτη θέση που δίνει το εισιτήριο για το Europa League.

Group G: Στις 19:55, η Ζενίτ υποδέχεται την Λυών στο Γκάζπρομ Αρένα, με τις δύο πλευρές να ταλανίζονται από τραυματισμούς. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα φτάσουν και θα ισοβαθμίσουν με την Λυών στους 7 βαθμούς. Η Λυών θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας και σε συνδυασμό με στραβοπάτημα της Λειψίας να την πλησιάσει.

Στις 22:00, η πρωτοπόρος Λειψία θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο Red Bull Αρένα. Ο Γερμανικός σύλλογος θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, ενώ και από την Μπενφίκα λείπουν παίκτες λόγω τραυματισμών.

Group H: Είναι ο μόνος όμιλος, που τρεις ομάδες ισοβαθμούν με 7 βαθμούς και όλα θα κριθούν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στο Μεστάγια, Βαλένθια και Τσέλσι έρχονται αντιμέτωπες στις 19:55, με τους τραυματισμούς να «πεδεύουν» και τις δύο ομάδες.

Στις 22:00, η ουραγός του ομίλου, Λιλ, φιλοξενεί τον Άγιαξ στο Στάδιο Πιέγ- Μοροΐ, με τους Ολλανδούς να μετρούν τις περισσότερες  απώλειες. Ο Άγιαξ θέλει την νίκη, ώστε να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι αγώνες:

19:55 Βαλένθια-Τσέλσι

19:55 Ζενίτ-Λυών

22:00 Γκενκ-Red Bull Σάλτσμπουργκ

22:00 Λειψία-Μπενφίκα

22:00 Λιλ-Άγιαξ

22:00 Λίβερπουλ-Νάπολι

22:00 Μπαρτσελόνα-Μπορούσια Ντόρτμουντ

22:00 Σλάβια Πράγας-Ίντερ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ