Κοιτά τον Αντρέι Σεβτσένκο για αντικαταστατή του Τζαμπάολο η Μίλαν

Η Μίλαν έχει γνωρίσει την ήττα τέσσερις φορές στις έξι πρώτες αγωνιστικές κατρακυλώντας στην 16η θέση του βαθμολογικού πινάκα. Το ποτήρι ξεχείλισε με την ήττα των ροσονέρι  από την Φιορεντίνα με 3-1 στον Σαν Σιρο, η ήττα αυτή έκανε έξαλλους τους φίλους των Μιλανέζων με αποτέλεσμα να αποδοκιμάζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα η Μίλαν θα δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Μάρκο Τζαμπάολο στο ματς με την Τζένοα. Αλλά αν δεν τα καταφέρει οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή ήδη με τον  ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουκρανίας, Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος αποτελεί θρύλος για την ομάδα του Μιλάνου.

Ο 43χρονος προπονητής υπήρξε ποδοσφαιριστής της Μίλαν σε δύο διαφορετικές θητείες: η πρώτη από το 1999 μέχρι το 2006 και η δεύτερη (ως δανεικός από την Τσέλσι) τη σεζόν 2008-09.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ