Κολοβός: «Χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Ενθουσιασμένος που εντάχθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήρθε στο Τριφύλλι από την Ομόνοια ευχαρίστησε μάλιστα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη που του έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια τεράστια ομάδα. Θέλω πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Επειδή ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός θέλω να δείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Ευχαριστώ τον κύριο Νταμπίζα και τον κύριο Δώνη που με πίστεψαν και εγώ από τη μεριά μου νιώθω την ανάγκη να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που δέχομαι εδώ και δύο ημέρες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ