Κοντά στους “Πολίτες” ο Ζοάο Φελίξ

Πολλές είναι οι ομάδες που επιθυμούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Ζοάο Φελίξ της Μπενφίκα.

Οι επικρατέστερες είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ φημολογείται ότι οι «Πολίτες» έχουν βρει τρόπο να τον κάνουν δικό τους.

Από την άλλη, ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι η Ατλέτικο έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις, στην προσπάθειά της να τον πείσει να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αγγλικά μέσα αναφέρουν ότι ο Γκουαρντιόλα και η διοίκηση της Σίτι σκοπεύουν να κινηθούν με τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί κανείς να αναμετρηθεί.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να καταβάλει ρήτρα στον πορτογαλικό σύλλογο που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, καταθέτοντας στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 100.000 την εβδομάδα. Η ομάδα έχει σκοπό μετά την πρώτη χρονιά στο σύλλογο να του επιτρέψει να αγωνιστεί ως δανεικός με τα χρώματα των «αετών».

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίε Φελίπε Βιέιρα, φαίνεται να επιβεβαιώνει την μεταγραφή, αφού δήλωσε πως υπάρχει ομάδα της Premier League που προσφέρει στον Ζοάο Φέλιξ 110.000 ευρώ την εβδομάδα και τον αφήνει στην Λισαβόνα για μία ακόμα σεζόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ