Κορυφαία διαιτητής η Στεφανί Φραπάρ

Η 35χρονη Γαλλίδα διαιτητής, Στεφανί Φραπάρ αναδείχτηκε  η κορυφαία διαιτητής  του πλανήτη για την χρονιά που φεύγει σε μερικές μέρες.

Η διάκριση της Φραπάρ προέκυψε μετά από σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη υπό την αιγίδα της διεθνούς ομοσπονδίας ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου (IFFHS), που εδρεύει στο Βισμπάντεν της Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομοσπονδίας, η επιλογή της 35χρονης έγινε με συντριπτική πλειοψηφία από τους ειδικούς και τους δημοσιογράφους απ΄ όλον τον κόσμο, οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδικασία.

Στην δεύτερη θέση, κατατάχτηκε η Ρωσίδα, Αναστασία Πουστοβοϊτοβα και στην τρίτη η Γερμανίδα, Μπιμπιάνα Σταϊνχάους, νικήτρια στις αντίστοιχες ψηφοφορίες του 2013, του 2014, του 2017 και του 2018.

Η Φραπάρ την φετινή χρονιά  σφυρίζει στο Σαμπιονά των ανδρών, επίσης διηύθυνε – τον τελικό του Μουντιάλ γυναικών (ΗΠΑ-Ολλανδία 2-0), αλλά και τον τελικό του ευρωπαϊκού Supercup ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι (2-2, 5-4 στα πέναλτι).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ