Κουλιμπαλί: «Ήθελα να μείνω»

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Αν και ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι ήθελε να μείνει, οι δυο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Ο Κουλιμπαλί πίστευε πως άξιζε περισσότερα χρήματα από την πρόταση των πράσινων, αφού δεν υπήρχε καμία αύξηση ή μπόνους, παρ’ όλο που έχει βοηθήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό. Η απάντηση του Νίκου Νταμπίζα ήταν αρνητική, έτσι Παναθηναϊκός και Κουλιμπαλί θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ο 29χρονος αμυντικός δήλωσε στεναχωρημένος που αποχωρεί από το Τριφύλλι, ενώ ήλπιζε πως οι δυο πλευρές θα τα έβρισκαν, ώστε να μείνει.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επιπλέον έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα “πάλευα” και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ