Κρίσιμη αναμέτρηση στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη(19:15) ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανιώνιο για την δεύτερη αγωνιστική των play-outs της Σουπερλίγκ 1.

Και οι δύο προέρχονται από σημαντικές νίκες που τους έδωσαν ώθηση για την συνέχεια και κεκτημένη ταχύτητα για να διεκδικήσουν ο καθένας τους στόχους του.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση και λόγω γοήτρου αλλά και λόγω του ότι ίσως αυτή να αποφέρει και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν. Από την άλλη ο Πανιώνιος τα παίζει όλα για όλα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Για τους Αρκάδες ο Λουίς Φερνάντες θα είναι στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς ενώ επιστρέφει μετά από καιρό και ο Δουβίκας.

Για τους Νεοσμυρνιώτες ο Λεωνίδας Βόκολος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του μόνο τον τραυματία Αραμπουλί.

 

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: 1. Παπαδόπουλος, 93. Μιχαήλ, 3. Τασουλής, 4. Πασαλίδης, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 34. Matricardi, 42. Αντζουλάς, 6. Valiente, 7. Marc Fernandez, 8. Borja Fernandez, 12. Munafo, 14. Bellocq, 23. Riera, 77. Deletic, 40. Santonja-Sito, 9. Δουβίκας, 10. Luis Fernandez, 11. Regis, 30. Barrales.

Πανινώνιος: Χρουσιέλ, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος και Τσιλούλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ