Κρίσιμο διήμερο για το μπασκετικό ντέρμπι των ”αιωνίων”

Λίγες μέρες πριν από το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό ντέρμπι αιωνίων, το μόναδικό δεδομένο είναι πως η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κα έχει εισπράξει αρνητική απάντηση τόσο από τον ΕΣΑΚΕ, όσο και από την SuperLeague.

Ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα συμβεί το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου, ωστόσο οι αποφάσεις για το μέλλον των δύο αγώνων αναμένεται να παρθούν άμεσα, το ακριβώς επόμενο διήμερο για την ακρίβεια.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη (12/3) θα υπάρξει σύσκεψη της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) και την Τετάρτη (13/3) ευρύτερη συζήτηση στην οποία θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΕΣΑΚΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να πέσουν στο τραπέζι τα δεδομένα που έχουν προκύψει και στη συνέχεια να παρθεί μια από κοινού (;) απόφαση για την τύχη του μπασκετικού ντέρμπι.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί στενά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις οριστικές αποφάσεις για τις δύο αναμετρήσεις. Αλλωστε υπάρχει και η θεωρία ότι θα είναι βολική μια αναβολή του ματς στο ΣΕΦ, με δεδομένη την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ματς, ώστε να προκύψει χρόνος για να λυθούν τα πολλα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Υπενθυμίζουμε πως το μπασκετικό ντέρμπι έχει οριστεί για τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής (17/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ το ποδοσφαιρικό ματς για τις 19:00 της ίδιας μέρας στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ