Κρατάει την τύχη στα χέρια του ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε και την Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς το στόχο της συμμετοχής του στα πλέι οφ της ανόδου στην Α1 Γυναικών.

Μετά και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου, με την Α.Ε. Πυλαίας να γνωρίζει την ήττα από την Αναγέννηση Ν.Ρ., η 2η θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στα μπαράζ είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά εφικτή για το ηπειρώτικο συγκρότημα. Οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν πλέον στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με δεκαπέντε νίκες και τέσσερις ήττες, με τις παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη να έχουν υπέρ του τη διαφορά με την Α.Ε. Πυλαίας, ενώ θα παίξουν την προτελευταία αγωνιστική με την Αναγέννηση Ν.Ρ. στο ΝΚΓ Ιωαννίνων (14/03, 13.00). Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο Νέο Ρύσιο, είχαν κερδίσει οι γηπεδούχες με 65-59.

Εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα καταφέρει να κάνει το «τρία στα τρία» στους εναπομείναντες αγώνες του (παίζει, ακόμα, με Άρη εντός έδρας και με Πιερικό Αρχέλαο στην Κατερίνη), θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, και θα παίξει στα μπαράζ ανόδου. Παίκτριες και τεχνική ηγεσία περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη στήριξη των φιλάθλων τους, ώστε να επιτύχουν το στόχο τους, όπως αναφέρουν και μέσω σχετικής ανακοίνωσης: «Προχωράμε για το “τρία στα τρία”. Θέλουμε όλους και όλες σας δίπλα μας, να γεμίσετε το Νέο Κλειστό και να συνεισφέρετε την πολύτιμη στήριξή σας σε αυτή την πορεία που έμοιαζε παραμύθι, αλλά πλέον γίνεται πραγματικότητα».

Το πρόγραμμα που ακολουθεί:
07/04: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης, Πιερικός Αρχέλαος-Α.Ε. Πυλαίας και Αναγέννηση Ν.Ρ.-Ολύμπια Λάρισας
14/04: Α.Ε. Πυλαίας-Αστέρας Ιπποδρομίου και ΠΑΣ Γιάννινα-Αναγέννηση Ν.Ρ.
21/04: Αναγέννηση Ν.Ρ.-Άρης, Παναθλητικός-Α.Ε. Πυλαίας και Πιερικός Αρχέλαος-ΠΑΣ Γιάννινα

Οι πρώτες πέντε ομάδες στη βαθμολογία (Σε 19 αγώνες):
1. Παναθλητικός Συκεών 38 (19-0)
2. Αναγέννηση Ν.Ρ. 34 (15-4)
3. Α.Ε .Πυλαίας 34 (15-4)
4. ΠΑΣ Γιάννινα 34 (15-4)
5. Άρης 30 (11-8)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ