Κρόος και Ράμος συνεργάζονται ξανά για την Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τους τρεις βαθμούς στην Βιτόρια χωρίς Εντέν Αζάρντ , και ακόμη και χωρίς τον Μπενζεμά κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Και αυτό το κατάφεραν πολύ καλά, με τα γκολ τους να προέρχονται από τον Ράμος και τον Καρβαχάλ.

Ένα από τα μεγαλύτερα θετικά για τον Ζιντάν, όμως, ήταν η απόδοση του Τόνι Κρόος. Μέχρι στιγμής έχει τρία γκολ και τέσσερις ασιστ στην διοργάνωση, ενώ το Σάββατο πραγματοποίησε την 250η εμφάνισή του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Και αυτός το γιόρτασε με ασίστ. Από φάουλ που εκτέλεσε βρήκε τον Ράμος και εκείνος άνοιξε το σκορ.

Είναι ένας συνδυασμός που τον έχουμε δει και πιο παλιά. Το 2014/15 ο Γερμανός, στην πρώτη του σεζόν, έβγαλε τέσσερις φορές ασιστ στον Ράμος .

Τον συνδυασμό αυτόν τον ξαναείδαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων μετά την κατάκτηση  της Ρεάλ του 10ο Τσάμπιονς Λιγκ.  Έβγαλε ασίστ στον πρώην αμυντικό της Σεβίλλης στον ημιτελικό και τον τελικό.

Η πιο εποικοδομητική σεζόν ήταν το 2016/17 όταν η Ρεάλ έκανε το νταμπλ και ένας από τους πιο αξιοσημείωτους συνδυασμούς μεταξύ των δύο ήρθε στη Νάπολι για τους 16.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ