Κρύωσε στην Νέα Σμύρνη ο Παναιτωλικός

Για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, ο Παναιτωλικός των πολλών απουσιών γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πάνθηρες» αιφνιδίασαν τα «καναρίνια» μόλις στο 2΄με δράστη τον Μασούρα έπειτα από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μούδιασμα του Παναιτωλικού στην άμυνα και πέτυχαν το 2-0 με τον Κόρμπο. Η ομάδα του Δέλλα προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις λιγοστές ευκαιρίες που είχαν, καθως ο Πανιώνιος έλεγχε το παιχνίδι αμυνόταν με ψυχραιμία. Το 3-0 το σημείωσε ο Ντουρμισάι στο 27΄ εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κυριακίδη στο του Οικονομίδη. Το 3-0 παρέμεινε έως το τέλος.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να δείξει σφυγμό με το άστοχο σουτ του Μαζουρεκ στο 52΄,και το σουτ Μανά στο 57΄εδιωξε όμως Κότνικ. Οι Νεοσμυρνιώτες στο 72΄παραλίγο να σημειώσει το 4-0 με τον Σπιριντόνοβιτς, αλλά το πλάσε πέρασε από πάνω από τον Κυριακίδη. Στο 77΄και οι δυο ομάδες αναγκάστηκαν αντικαταστήσουν τους Λουσέρο και Παναγιώτη Κόρμπο οι οποίοι συγκρούστηκαν. Ο Έλληνας αρχηγός αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο. Στις καθυστερήσεις ο Ντίας δεν κατάφερε να μειώσει καθως αιφνιδιάστηκε.

Πλέον ο Πανιώνιος πλησίασε στον ένα πόντο τον Παναιτωλικό ο οποίος έχει 12 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79′ Αλμπεργκ), Οικονομίδης (67′ Πίρις), Μασούρας (82′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Αργκους, Λιάβας (70′ Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (80′ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ