“Κόκκινοι διάβολοι” απο τα παλιά

Το ντέρμπι στο Μάντσεστερ ανάμεσα την Σίτι και την Γιουνάιτεντ  για την 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ βάφτηκε κόκκινο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στην 5η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν 14 βαθμούς μακριά από την Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι’άλλα  γκολ και θύμισαν την ομάδα που είχαμε συνιθήσει επί Άλεξ Φέργκιουσον . Απο την άλλη, η Σίτι έμεινε 14 βαθμούς πίσω απο την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και πλέον η υπόθεση τίτλος έχει γίνει πολύ δύσκολη.

Οι “κόκκινοι διάβολοι”μπήκαν αποφασισμένοι στον αγώνα και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τους Λίνγκαρντ στο 9΄και Μαρσιάλ στο 16΄αλλά και στις δύο περιπτώσεις νικήθηκαν από τον Έντερσον. Στο 21΄ ο Ράσφορντ μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Ρέφερι να υποδεικνύει πέναλτι.  Ο Ράσφορντ έστησε την μπάλα και ευστόχησε για το 0-1 των “κόκκινων διαβόλων, ενώ πέτυχε το δέκατο φετινό του τέρμα.

Η Γιουνάιτεντ έλεγχε τον ρυθμό και στο 27΄ο Ράσφορντ από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρσιάλ, από δύσκολη θέση μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στην εστία του Έντερσον για το 0-2.

Η Σίτι είχε την καλύτερη της στιγμή στο 38΄, από σέντρα του Ντε Μπρόινε ο Ζεζούς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε ο εκνευρισμός των γηπεδούχων και η πρώτη φάση ήρθε στο 64΄ όταν ο Ρόντρι έκανε το σουτ και ο Ντε Χέα με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 85΄η Σίτι βρήκε το γκολ που έψαχνε. Κόρνερ από τα δεξιά και ο Οταμέντι νίκησε άπαντες στον αέρα και μείωσε για τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό αργότερα οι”πολίτες” έφτασαν κοντά στο 2-2 με τον Μάχρεζ  που μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Ντε Χέα με μια εκπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι κράτησε το 1-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς(59΄ Οταμέντι), Φερναντίνιο, Ανχελίνιο, Ντεμπρόινε, Ρόντρι, Νταβίντ Σίλβα, Μπερνάντο Σίλβα(65΄ Μαχρέζ), Στέρλινγκ, Ζεζούς

Γιουνάιτεντ: Ντεχέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο(88΄ Γιανγκ), ΜακΤομίνει, Φρεντ, Τζέιμς, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ(88΄ Τουανζέμπ), Μαρσιάλ(74΄ Περέιρα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ