«Κόλλησε» στη βρεγμένη Νέα Σμύρνη

Τι κι αν ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς ο ΠΑΟΚ, στο τελευταίο 20λεπτο, δέχθηκε δυο τέρματα και ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανιώνιο, για τον πρώτο μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Σφιντέρσκι, αλλά τα τέρματα των Ντουρμισάι και Σταυρόπουλου έδωσαν το προβάδισμα για πρόκριση στον Πανιώνιο.

Ο «Δικέφαλος» ήταν καλύτερος σε όλο το ματς, μέσα σε ένα βαρύ τερέν, λόγω της καταρρακτώδης βροχής, δεν κατάφερε να πάρει το κεφάλι για την πρόκριση από σήμερα, με τα δυο που δέχεται να είναι λάθη ατομ ικά από τον Γιαννούλη και τον Πασχαλάκη.

Τώρα οι παίκτες του Λουτσέσκου στρέφουν  την προσοχή τους στο κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Στη βροχερή Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά από τον Πανιώνιο και είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 6’, με τον Λημνιό, όπου από πλάγια θέση αστόχησε σε κενή εστία.

Στο 9’ χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον «Δικέφαλο», ο Γιαννούλης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Σφιντέρσκι έπιασε την κεφαλιά ο Κότνικ έδιωξε, ο Ίνγκασον πήρε τη μπάλα σούταρε, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε.

Πάλι από κόρνερ ο ΠΑΟΚ έγινε απειλητικός, ξανά ο Γιαννούλης εκτέλεσε , ξανά ο Ίνγκασον έπιασε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Κότνικ έδιωξε.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο «0», με τον «δικέφαλο» να είναι καλύτερος, να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτος, γύρισε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Πανιωνίου και κατάφερε στο 57’ να βρει το γκολ. Ο Γιαννούλης μπήκε από τα αριστερά, σέντραρε ο Σφιντέρσκι άπλωσε το πόδι του, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Πολωνός πήρε ξανά την κατοχή και στην κενή εστία έκανε το 0-1.

Ο Πανιώνιος δεν είχε καταφέρει να γίνει απειλητικός σε όλο το ματς μέχρι το 75’. Ο Τσιλούλης μπήκε από τα δεξιά σέντραρε, η μπάλα πέρασε από όλους, εκεί βρέθηκε ο Ντουρμισάι που πλάσαρε για το 1-1.

Άλλη μια μεγάλη στιγμή για τον Πανιώνιο στο 87’, ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ένα πλασαριστό δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Στο 90’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, ο Σπιριντόνοβιτς το εκτέλεσε, ο Πασχαλάκης βγήκε από την εστία του, υπολόγισε λανθασμένα και ο Σταυρόπουλος σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Σκόρερ:  75’ Ντουρμισάι, 90’ Σταυρόπουλος – 57’ Σφιντέρσκι

Κίτρινες:  37’ Σταυρόπουλος, 48’ Παπαγεωργίου, 82’ Σαραμαντάς  – 19’ Λύρατζης, 62’ Ενρίκε, 88’ Άκπομ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Κούρντι (77’ Καμαρά), Τσιλούλης, Μακρύλλος (67’ Σπιριντόνοβιτς), Παπαγεωργίου (67’ Μαξίμοβιτς), Μασούρας, Ντουρμισάι

Αναπληρωματικοί: Μανοΐλοβιτς, Μανθάτης, Μίκο, Σουσώνης

 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τόσκα, Γιαννούλης, Σάκχοφ (63’ Μίσιτς), Ολιβέιρα, Λημνιός, Πέλκας (73’ Ελ Καντουρί), Ενρίκε (80’  Άκπομ), Σφιντέρσκι

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Καρέλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ