Κόμπι Μπράιαντ: Η ομίχλη ευθύνεται για το δυστύχημα

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών προχωράει για να βγάλει το πόρισμα, προς το παρόν όμως αυτά που προκύπτουν είναι καταγεγραμμένα γεγονότα.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε μια σειρά από έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης, λίγο πριν από τη συντριβή, ενημέρωσε στον ασύρματο πως είχε ξεκινήσει την άνοδο στα 4.000 πόδια προκειμένου να ξεφύγει από την ομίχλη και να βρεθεί πάνω από τα σύννεφα που υπήρχαν στην περιοχή. Αυτό που όμως έγινε στην πράξη ήταν να κατευθυνθεί προς τον λόφο, στον οποίο έγινε η πρώτη πρόσκρουση, που έφερε τη συντριβή.

Το πόρισμα δεν έχει βγει ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με το Associated Press, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας πυκνής ομίχλης στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα έγγραφα ο Αra Zobayan ήταν ένας από τους πιλότους που ο σταρ του ΝΒΑ προτιμούσε. Κατά τα τελευταία χρόνια μόλις τέσσερις πιλότοι της Island Express είχαν πετάξει με τον Κόμπι Μπράιαντ.

“Ο Ara ήταν ο αγαπημένος της Kobe Inc. και ο πιλότος που προτιμούσε”, αναφέρεται. Τα μηνύματα που εξετάστηκαν δείχνουν ότι ανάμεσα στον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, οκτώ πτήσεις διασημοτήτων με την Island Express ακυρώθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.  Ανάμεσά τους πτήσεις για τους David Burd (Lil Dicky), Kawhi Leonard και Kylie Jenner.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ