Κύπελλο Γυναικών: Έπεσε μαχόμενος ο Παναθηναικός

Την ήττα με 78-64 από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου γνώρισε ο Παναθηναϊκός καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο φαιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “πράσινες” του Γιώργου Καντζιλιέρη προσπάθησαν και έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του κόουτς Μπουμπούς επιστρέφοντας μάλιστα από το -15 του πρώτου ημιχρόνου. Στο τέλος όμως η Δάφνη είχε πιο καθαρό μυαλό και εκμεταλευόμενη και την υπεροχή της στα ριμπάουντ έφτασε μέχρι την νίκη και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Παναθηναϊκός με την εν γένει παρουσία του στο φαιναλ-φορ δικαιολόγησε πλήρως την πορεία του μέχρι και την τελική τετράδα,ενώ με τις εμφανίσεις του έστειλε μήνυμα ότι επιστρέφει ανάμεσα στις κορυφαίες του γυναικείου μπάσκετ.

Πλέον όλοι στο “πράσινο” στρατόπεδο επικεντρώνονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς είναι μια ανάσα από το βασικό στόχο της ανόδου της Α1.

Δείτε εδώ τα στατιστικά της αναμέτρησης

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ