Κύπελλο Γυναικών: Να κλείσει ιδανικά ο Παναθηναικός

Να ολοκληρώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φετινό κύπελλο Ελλάδας θέλει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στον μικρό τελικό του φαιναλ-φορ  τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Οι “πράσινες” μετά την προσπάθεια τους στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν για την νίκη ώστε να στείλουν το δικό τους μήνυμα ότι επιστρέφουν και πάλι ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας.

Αγωνιστικά ο Γιώργος Καντζιλιέρης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για την αναμέτρηση κόντρα σε μία ομάδα που εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται μέσα στην πρώτη τετράδα της Α1 γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός ,που οδηγεί με άνεση την κούρσα προς την άνοδο στην Α1, μετά τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο θα στρέψει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα της Α2 όπου χρειάζεται μόλις μία νίκη για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή του στην Α1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ