Κύπελλο γυναικών: Ώρα πρόκρισης για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθλητικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας με έπαθλο την πρόκριση στις “4” καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Οι “πράσινες”, μετά την περσινή τους παρουσία στο φαιναλ-φορ, θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία και να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά η Ελένη Καπογιάννη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό και αναμένεται να έχει όλα της τα όπλα στην μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η φετινή περιπέτεια στο κύπελλο Ελλάδας ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό από τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης όταν οι “πράσινες” με τον Γιώργο Καντζιλιέρη ακόμα στον πάγκο απέκλεισαν την Νίκη Λευκάδας με νίκη 65-62 εκτός έδρας έχοντας την Σαμάνθα Μακέι πρώτη σκόρερ με 19 πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος Παναθλητικός, ο οποίος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής για τον όμιλο του Βορρά, θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες και δυνατότητες θα του δώσει η αναμέτρηση ώστε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και να βρεθεί στα ημιτελικά και μια ανάσα από τον τελικό.

Η πορεία της ομάδας στο κύπελλο ξεκίνησε πολύ νωρίς μόλις από την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης όταν και απέκλεισε με νίκη(69-45) εκτός έδρας το Πανόραμα ενώ στη δεύτερη αγωνιστική απέκλεισε με νίκη και πάλι εκτός έδρας(66-56) τον Πανσεραικό. Στην τρίτη αγωνιστική ήταν η σειρά του Άρη να υποταχθεί στην ομάδα της Βιβής Διαβολεμένου με τον Παναθλητικό να εκμεταλλεύεται την έδρα του και να επικρατεί με 64-53. Η πορεία της ομάδας δεν ανακόπηκε ούτε και στη δεύτερη φάση με τα Μελίσσια να είναι το επόμενο θύμα με το 65-61 να σφραγίζει το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο κυπελλούχος Ολυμπιακός αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στην Ηλιούπολη η τοπική ομάδα υποδέχεται τις Εσπερίδες Καλλιθέας, ενώ τέλος στα Χανιά ο ΟΑ Χανίων υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης

Α’ Ηλιούπολης 12.00 Ηλιούπολη-Εσπερίδες Καλλιθέας Αντωνιάδης, Λαζαρίδης, Λαζόγκα (Ζώης)
Χανίων 13.00 ΟΑΧ-Ελευθερία Μοσχάτου Σκούτας, Τσάτσης, Μαυρέλης (Χριστινάκης)
Επταπυργίου 13.00 Παναθλητικός Συκεών-Παναθηναϊκός Ελευθεριάδης, Τσιαπλής, Κατωτικίδης (Δροσόπουλος)
Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ολυμπιακός Παυλόπουλος, Στρέμπας, Βελέντζας (Φαλούκας)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ