Κώστας Φορτούνης: “Μια δύσκολη περίοδος ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση”

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε χτες στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν σε αυτό.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας άσος έγραψε: «Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και την δίκη μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γυρίσω!»

Η ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και τη δική μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα.Επίσης θέλω να ευχαρίστησω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γύρισω!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ