Κώτσιρας: “Όνειρο ζωής”

Ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης, ένα παιδί με καταγωγή από την Αρκαδία, κλήθηκε για πρώτη του φορά να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.

Ο κόπος, ο μόχθος και η σκληρή δουλειά έβγαλαν καρπούς με την δικαίωση να έρχεται στο πρόσωπο του δεξιού οπισθοφύλακα αλλά και στην ίδια την οικογένεια του Αστέρα.

Η ΠΑΕ τοποθετήθηκε επί της κλήσης του ποδοσφαιριστή της ενώ ο ίδιος επισήμανε πως αυτή η μέρα θα του μείνει αξέχαστη εκφράζοντας επίσης ευγνωμοσύνη στον ομοσπονδιακό προπονητή.

 

Η τοποθέτηση του Αστέρα Τρίπολης:

“Ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Κώτσιρας είναι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας των Ανδρών. 

Ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από το αρκαδικό ποδόσφαιρο και που επαγγελματικά έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο μέσα από τον ΑΣΤΕΡΑ, κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών, λαμβάνοντας την πρόσκληση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Άγγελο Αναστασιάδη. 

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Ιταλία (08/06, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/06, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

 

Η δήλωση του ποδοσφαιριστή:

“Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών. Είναι όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον ΑΣΤΕΡΑ και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω κάτι τόσο σπουδαίο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την Εθνική μας και να δικαιώσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του που με εμπιστεύτηκαν. Η σημερινή θα είναι μια ημέρα που θα θυμάμαι για πάντα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ