Κ19: Ήττα για τον Παναιτωλικό από τον ΠΑΟΚ

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων της Σούπερ Λιγκ, η Κ19 ομάδα του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο με 0- 3 από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν  για 60 ο συνεχόμενο αγώνα αήττητοι καταλαμβάνοντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα με 33 βαθμούς αφήνοντας πίσω τον Παναθηναϊκό .

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μπήκαν δυναμικά έχοντας την κατοχή της μπάλας  . Στο 7’ ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τσιγγάρα , μετά από ασίστ του Μιχαηλίδη . Καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρος ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε το πάνω χέρι. Με το 0-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη τα καναρίνια μπήκαν βελτιωμένα δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους μπροστά από τον Ταλιχμανίδη. Το 0-2 έγινε στο 60’ με τον Κούτσια έπειτα από ασίστ  του Καλουτσικίδη. Το τελικό 0-3 το έκανε με σουτ ο Καραμπέρης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: αναμένεται

ΠΑΟΚ: Ταλιχμάνίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης , Τσιγγάρας , Γιαξής, Σαλαμούρας (82′ Καραμπέρης), Κούτσιας (68′ Πουρναράς), Γκορτεζιάνι (77′ Πανίδης), Τζόλης (82′ Τσοπούρογλου)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ