Κ20: Επικράτησε ο ΠΑΣ του Ατρομήτου

Χρειάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες ο ΠΑΣ για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη 2-0 από τον Ατρόμητο.

Σε ένα παιχνίδι που ο δυνατός αέρας δεν άφησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν, οι παίκτες του Μάριου Παναγιώτου είχαν καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος και δεν φάνηκε καθόλου ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες.

Όλη η ομάδα στο δεύτερο μέρος έπαιξε φανταστικά δείχνοντας πυγμή και πάθος.

Σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο και παρά τον δυνατό αέρα προτιμούσαν να είχαν την μπάλα ψηλά, παρά στο να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες στο 39’ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Βενετικίδη ο οποίος προ του επιθετικού των φιλοξενούμενων βγήκε εκτός περιοχής και έπιασε τη μπάλα με τα χέρια.

Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Αθανασίου με τον Πατσούρα να αποκρούει τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ αν και έπαιζε με δέκα παίκτες ανέβασε την απόδοση του κατάφερε να παίξει τη μπάλα κάτω και στο 55’ άνοιξε το σκορ όταν ο Πήλιος εκτέλεσε φάουλ και ο Βασιλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 62’ με τα σουτ των Τσακίρη και Νιτσάκη απέκρουσε ο Πατσούρας.

Στο 77’ ο Γώγος τράβηξε τον Κολυνιάτη με τον διαιτητή να μην δίνει το πέναλτι.

Σουτ του Τσακίρη στο 84’ και πάλι ο Πατσούρας απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα.

Ο ΠΑΣ «κλείδωσε» τη νίκη στο 89’ όταν ο Πήλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γώγος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Φίτσας (Πρέβεζας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Σακκάς (70’ Μπούμπας), Θεοχάρης, Καραμποίκης (84’ Λώλης), Παππάς (43’ Πατσούρας), Πήλιος.

Ατρόμητος: Ιωαννίδης, Νταούλιας (71’ Πολίτη), Αθανασίου, Ανδριόπουλος, , Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Βαγγέλης, Ρούνης (58’ Κολυνιάτης), Ζούνης (58’ Δακτυλίδης).

 

Χρήστος Καλύβας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ