Λάμπαρντ: «Θέλω να μείνει ο Ζιρού»

O Φρανκ Λάμπαρντ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον «Σταμφορντ Μπριτζ» ο  Ολιβιέ Ζιρού. Παρόλο που ο Γάλλος επιθετικός δεν υπολογίζεται στην βασική εντεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλουμε να παραμείνει, είναι ένα σημαντικό μέλος του ρόστερ. Ο Άμπραχαμ δίνει πολλά, αλλά θα ήθελα να το συζητήσω με τον Ζιρού, επειδή τον σέβομαι. Θέλω να μείνει εδώ. Είχαμε μια ωραία συζήτηση πριν φύγει για την εθνική Γαλλίας. Σέβομαι πάντα όλους τους παίκτες, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Λατρεύω τον επαγγελματισμό του. Δε θα μπορούσε να είναι χαρούμενος και να έχει αποδεχτεί ότι δεν παίζει. Όπως του είπα, θα πάρει τα παιχνίδια και θα έχει μεγάλη επιρροή για εμάς. Προς το παρόν, με τον τρόπο που παίζει ο Άμπραχαμ, δεν υπάρχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά γι’ αυτόν. Οπότε, θα είναι κάτι που θα το συζητήσω με τον Ζιρού τον Ιανουάριο, αλλά ο Ιανουάριος, είναι αρκετά μακριά τώρα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ