Λέοναρντ: Τον ενδιαφέρει το Λος Άντζελες, όχι οι Λέικερς

Ο Καουάι Λέοναρντ θα πρέπει να πάρει τις επόμενες εβδομάδες μία πολύ σημαντική απόφαση αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όμως οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν μοιάζουν να είναι μία από τις πιθανές επιλογές.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε έμοιαζε με όνειρο για τον Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του αλλά και το δεύτερο βραβείο MVP των τελικών.

Πλέον, ο ηγέτης των Ράπτορς θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κορυφαίος ρεπόρτερ του πλανήτη, Adrian Wojnarowski, οι Λέικερς δεν μπορούν να ελπίζουν.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα:

“Στο επίκεντρο της προσοχής του Λέοναρντ βρίσκεται το Λος Άντζελες αλλά για τους Κλίπερς, όχι για τους Λέικερς. Πρώτα από όλα δεν έχουν τα χρήματα για να τον υπογράψουν και δεύτερον στον Λέοναρντ δεν αρέσει η ιδέα να είναι ο τρίτος τροχός σε μία ομάδα που προσπαθεί να εξελιχθεί σε “SuperTeam”. Oι Κλίπερς θα κάνουν τα πάντα για να τον δελεάσουν και θα είναι μία μεγάλη μάχη ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Κλίπερς. Ίσως συναντηθεί και με άλλες ομάδες αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως οι Λέικερς θα είναι μία από αυτές”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ