Λίβερπουλ: Έτοιμος να υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο ο Φαν Ντάικ

Την ευκαιρία να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην Ιστορία της Λίβερπουλ, δίνει η διοίκηση των βέβαιων πρωταθλητών Αγγλίας, στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, πήγε στο Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2018 και εξελίχθηκε σε «πυλώνα» της ομάδας και στον -κατά πολλούς- κορυφαίο στόπερ του πλανήτη αυτή την εποχή.

Ο 28χρονος άσος, είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλόπ, με τα «χρώματα» της οποίας, μετρά 81 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του Φαν Ντάικ, οι διοικούντες τους «κόκκινων», είναι έτοιμοι να του προσφέρουν το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Ολλανδός έχει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2025, έναντι 245.000 εβδομαδιαίως ή διαφορετικά, 12,7 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση.

Αυτή την στιγμή στην Λίβερπουλ ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής, είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος εισπράττει 225.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ