Λεβαδειακός για Ευρώπη!

Ο Αστέρας Τρίπολης ενώ είχε το παιχνίδι στα μέτρα του και ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο,ένα γκολ του Σαβαντογκό πήρε την νίκη με 1-0 και βάζει υποψηφιότητα για πεντάδα.

Ο Αστέρας στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχος και αν δεν η ομάδα της Λειβαδιάς δεν είχε σε τρομερή κατάσταση τον Επασί ο οποίος έβγαλε τα πάντα, θα ήταν πίσω στο σκορ ίσως και με δύο γκολ.

Όμως στην επανάληψη ο Λεβαδιακός κατάφερε να περιορίσει τις ευκαιρίες των φιλοξενουμένων και απλά άφησε την κατοχή χωρίς να απειληθεί. Μάλιστα όχι απλά δεν απειλήθηκε αλλά έκανε το μπαμ με τον Σαβοντογκό ο οποίος σκόραρε στο 67′ και έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι Αρκάδες πίεσαν έκαναν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Φαβάρο (80′ Καλτσάς), Ντιόγκο, Νιάσε (90′ Νίκας), Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Σαβαντογκό (72′ Ζαραδούκας), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (78′ Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κυριακόπουλος (60′ Ισνάλδο), Τόνσο, Τσιλιανίδης (70′ Δουβίκας), Μανιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ