ΛεΜπρον Τζέιμς: Υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος για οικονομικούς λόγους

Οι οικονομικές απώλειες του ΛεΜπρον Τζέιμς θα είναι μεγάλες, αν τελικά δεν συνεχιστεί το ΝΒΑ για φέτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, ο ηγέτης των Λέικερς θα χάσει περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια από τα 37 εκατομμύρια που είναι να πάρει φέτος βάσει συμβολαίου. Σε ένα τέτοιο σενάριο, όλοι οι παίκτες θα χάσουν χρήματα, όμως τα μεγαλύτερα συμβόλαια -όπως αυτό του Τζέιμς- θα έχουν και μεγαλύτερες απώλειες.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και τα χρήματα που δεν αποκλείεται να χαθούν από χορηγικές συμφωνίες, τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως τα χρήματα αποτελούν μεγάλο δέλεαρ για τον ΛεΜπρον. Μιλάμε άλλωστε για έναν αθλητή, που έχει πάει το αθλητικό μάρκετινγκ σε άλλο επίπεδο, με τα έσοδα από τα συμβόλαιά του να ξεπερνούν τα 307 εκατ. δολάρια (από το 2003), την ώρα που η περιουσία του φτάνει τα 500 εκατ. δολάρια. Όλα αυτά σε μία καριέρα που συνολικά έχει βγάλει πάνω από 800 εκατ. δολάρια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ