ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ηθελα να γίνω σαν τον Τζόρνταν»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε (ξανά) Ιστορία στο ΝΒΑ, καθώς μπορεί οι Λέικερς να γνώρισαν μία ακόμα ήττα, αυτή την φορά με 115-99 από τους Νάγκετς στο Λος Αντζελες, όμως ο «βασιλιάς», σημείωσε 31 πόντους, έφτασε τους 32.311 πόντους και ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν (32.292) φτάνοντας στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο NBA!
Ο διάσημος άσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του από τη συγκίνηση και τόνισε για το μεγάλο αυτό επίτευγμα: «Ηθελα να γίνω σαν τον Τζόρνταν. Να σουτάρω σαν αυτόν, να βγάζω έξω την γλώσσα μου μετά από κάθε κάρφωμα, να φοράμε τα ίδια παπούτσια. Είναι κάτι σπουδαίο για μένα», ανέφερε σχετικά ο Λεμπρόν.
Επόμενος στόχος είναι η τρίτη θέση που βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχει πετύχει 33.643 πόντους. Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα, βρίσκεται ο Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ με 38.387, έχοντας πίσω του δεύτερο τον Κάρλ Μαλόουν με 36.928 πόντους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ