Λευκή επιταγή στον Κώστα Σλούκα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ προσφέρει γη και ύδωρ στον Κώστα Σλούκα σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι έχει έτοιμη “λευκή επιταγή” για τον Έλληνα γκαρντ.

Σύμφωνα με το τουρκικό σάιτ ajansspor.com η ρωσική ομάδα έχει ρίξει στο τραπέζι “λευκή επιταγή” για τον Κώστα Σλούκα και αποτελεί τον διακαή πόθο της στο μεταγραφικό παζάρι, ειδικά μετά την λύση της συνεργασίας με τον Νάντο Ντε Κολό. Όπως αναφέρει, βέβαια, το τουρκικό δημοσίευμα, ο Σλούκας έχει άλλες προτεραιότητες και φαίνεται να προτιμάει τη νυν ή την πρώην ομάδα του: την Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως υπάρχει η Φενέρ που συμφωνα με τους Τουρκους δίνει 1,8 τον χρόνο, ο Ολυμπιακός με 1,6 και η Μπαρτσελόνα που προσφέρει 2. Μένει να δουμε τι θα αποφασίσει ο Θεσσαλονικιός γκάρντ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ