Λευκή ισοπαλία στο Χοσέ Θορίγια

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Λα Λίγκα άνοιξε με την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ στο Χοσέ Θορίγια, με τις ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η Βιγιαρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας και επιχείρησε αρκετές φορές να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά χωρίς επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 41’. Ο Αλφόνσο πήρε την πάσα, έκανε το σουτ, αλλά ο Μασίπ έκανε πολύ καλή απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, υπήρχαν ισοροπίες, καθώς η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη. Οι δύο πλευρές είχαν ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία χωρίς καμία τύχη.

Στο 58’, για τους γηπεδούχους, ο Ερβίας έκανε ένα σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Γιάμπριτς για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε ένα λεπτό αργότερα στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυναν την μπάλα. στις καθυστερήσεις, η Βαγιαδολίδ ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων με τις αλλαγές, που έκανε, δεν κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν την νίκη, αφού βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Κίτρινες: 8’ Πλάνο, 56’ Αλκάθαρ, 66’ Ερβίας – 29’ Μόρι, 42’ Καθόρλα

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Νάτσο (Μπόρχα 89’), Μορένο, Κίκο, Μογιάνο (Αντονίτο 66’), Ερβίας (Βέρδε 81’), Αλκάραθ, Μίτσελ, Κέκο, Γκουαρδιόλα, Πλάνο

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλβάρο, Μόρι, Μπονέρα (Κόστα 87’), Ιμπόρα, Γιάμπριτς, Καθόρλα, Φορνάλς (Μπάκα 72’), Αλφόνσο, Εκαμπί (Τσυκγουέζ 81’), Μορένο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ