Λιβάγια: “Θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”

Φανερά αισιόδοξος για το πρωτάθλημα φάνηκε στις δηλώσεις του στο καθιερωμένο ηλεκτρονικό match programme ο Μάρκο Λιβάγια ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης επιθετικός αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στον Νίκο Κωστένογλου.

Ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε μήνυμα τίτλου, σημειώνοντας ότι οι προβλέψεις που γίνονται τον αφήνουν αδιάφορο: “Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε“.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στον Νίκο Κωστένογλου: “Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος! Έδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ