Λικέντρα Τζόνσον: «Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας κοντά μας»

Μετά το δύσκολο παιχνίδι στην Ρωσία με την Dynamo Kursk, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Hatay BB  και θέλει σήμερα Τρίτη στο ΣΕΦ (29/01, 18:00) να κατακτήσει το αποτέλεσμα, που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισής του στο Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν την ομάδα από την Τουρκία για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης και με τον κόσμο τους στο πλευρό τους θα παλέψουν για τη νίκη.

Η Λικέντρα Τζόνσον μίλησε αναφορικά με το ματς με την Hatay BB και όσα πρέπει να προσέξει ο Θρύλος σήμερα στο ΣΕΦ.

Αρχικά η σέντερ του Ολυμπιακού υποστήριξε πως: «Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα σκληρό παιχνίδι αυτό απέναντι στην Hatay BB. Το θέλουμε όμως υπερβολικά από την πλευρά μας. Σε σχέση με το πρώτο ματς παιχνίδι στην Τουρκία έχουν διαφορετικά πρόσωπα στην ομάδα τους αφού έγιναν προσθαφαιρέσεις ρόστερ τους. Προέρχονται από νίκη και ξέρουμε ότι θα έρθουν εδώ για να κάνουν το παιχνίδι τους και να μας προκαλέσουν δυσκολία. Επειδή είναι κοινότυπο δεν θα πω ότι είναι ένα ματς ζωής και θανάτου για μας, όμως αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ για να το κερδίσουμε.

Και για την Hatay BB είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί και αυτή έχει κοινούς στόχους με εμάς. Η προπονήτριά της είναι Ελληνίδα και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει εδώ, όμως πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε όπως πρέπει και θα φέρουμε το αποτέλεσμα που αναζητάμε. Είμαι σίγουρη για τις δυνατότητες της ομάδας μου θα τα είμαστε όπως πρέπει την Τρίτη στο ΣΕΦ».

Ποιο θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης σύμφωνα με την Λικέντρα Τζόνσον; Η Αμερικανίδα παίκτρια του Θρύλου δήλωσε: «Τ0ι θα πρέπει τώρα να κάνουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα;  Θεωρώ ότι όποια περνάει στο παρκέ θα πρέπει να βοηθήσει και να προσφέρει όλη την ενέργειά της.  Να είναι απόλυτα μέσα στο κλίμα της αναμέτρησης.  Δεν μπορούμε να έχουμε μία αθλήτρια που θα σκοράρει 20 πόντους και να θα τα περιμένουμε όλα από αυτήν. Οφείλουμε να έχουμε ισορροπία και να προσφέρουμε όλοι στο επιθετικό κομμάτι. Με την ομαδική μας δουλειά να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην Hatay BB».

Τέλος, η Τζόνσον δήλωσε από την μεριά της πως: «Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε σίγουρα τους οπαδούς μας κοντά μας! Σας θέλουμε δίπλα μας! Μας έδωσαν φοβερή ενέργεια στην Χαλκίδα  απέναντι στην Sopron Basket οι οπαδοί μας. Ηταν δίπλα μας και μας έσπρωξαν στη νίκη με τη φωνή τους. Είναι ένα ματς που το θέλουμε υπερβολικά και εμείς. Πιστεύω ότι  ο κόσμος μας είναι ικανός να μας δώσει κι άλλη δύναμη, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και το Eurocup».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ