Λούκα Μπάνκι: “Κάλεσα το ταιμ αουτ για τον Ντράγκαν, ζητώ συγνώμη από τη Φλαμένγκο

Ο Λούκα Μπάνκι προχώρησε σε μία κίνηση που ξεσήκωσε τον πάγκο της Φλαμένγκο.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ κάλεσε ταιμ αουτ 4,4” πριν το τέλος και ενώ όλα είχαν κριθεί με την πλευρά των Βραζιλιάνων να το θεωρεί αυτό ασέβεια.

Ωστόσο ο Μπάνκι όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, στη συνέντευξη τύπου για το περιστατικό έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τη Φλαμένγκο και να εξηγήσει ότι το έκανε για να τιμήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα.

«Ο μόνος τρόπος ήταν να σταματήσουμε το χρόνο και να επιτρέψουμε στον Ντράγκαν Σάκοτα να έρθει στον πάγκο, γιατί η σημασία του για την ομάδα είναι σημαντική. Είναι ο μόνος που έχει κερδίσει τίτλους για την ΑΕΚ, από το τελευταίο της πρωτάθλημα το 2002 μέχρι και πέρυσι. Πέρυσι αποφάσισε να αποσυρθεί από προπονητής, παρά τα δύο τρόπαια. Τού άξιζε να κάτσει στον πάγκο, παρά το πρωτόκολλο. Ζητώ συγγνώμη, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, αλλά ο Ντράγκαν είναι μοναδικός για την ΑΕΚ και τού άξιζε να είναι εκεί», απάντησε ο κόουτς της «Βασίλισσας».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ