Λόβρεν: «Ξεκίνησα πάλι από το μηδέν για να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στην ενδεκάδα»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν μίλησε για τις αγωνιστικές δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας των τραυματισμών και για το περιστατικό με τον συμπαίκτη του, Τζο Γκόμεζ, στην εθνική Αγγλίας.

Την περσινή σεζόν ο Λόβρεν είχε μόλις 18 συμμετοχές με την φανέλα της Λίβερπουλ, σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο και φέτος δυσκολεύεται να βρεί χρόνο στην βασική ενδεκάδα των «ρεντς», όμως ο Κροάτης αμυντικός έχει αγωνιστεί ως βασικός στους τελευταίους τέσσερις από τους πέντε αγώνες της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκίνησα από το μηδέν πάλι για να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στην ενδεκάδα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι εκτός για μήνες την τελευταία χρονιά και δεν έχεις τόσο χρόνο συμμετοχής, παίζει μεγάλο ρόλο πώς θα επιστρέψεις. Δούλεψα σκληρά στην προετοιμασία αν και δεν ξεκίνησα όσο καλά περίμενα, αλλά μίλησα με τον προπονητή και έδειξε υπομονή. Στο τέλος τα κατάφερα και επέστρεψα, είναι ωραία να νιώθεις πως είσαι σημαντικός ξανά».

Η τοποθέτηση του για το περιστατικό στην προπόνηση της εθνικής Αγγλίας, ανάμεσα στους Στέρλινγκ και Γκόμεζ:

«Για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως το διαχειρίστηκε καλά, μίλησα μαζί του πριν τρεις μέρες για αυτό και μου είπε πως είναι καλά. Είμαστε όλοι μαζί του σε αυτό και αυτό χρειάζεται και ο ίδιος αυτή την στιγμή. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και παίκτης, αλλά δεν άξιζε κάτι τέτοιο. Παίζεις για την χώρα σου και βρίσκεσαι εκεί, δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό, άρα δεν του άξιζε τέτοια συμπεριφορά»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ