Λύγισε στο τέλος τη Γιουβέντους η Ρόμα

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρόμα επί της Γιουβέντους με 2-0, ενώ και η Τορίνο νίκησε τη Σασουόλο. Σημαντικά δίπλα πέτυχαν η Έμπολι και η Ουντινέζε, ενώ και η Νάπολι νίκησε τη ΣΠΑΛ, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A.

Ρόμα-Γιουβέντους

Η Ρόμα επικράτησε κόντρα στη Γιουβέντους με 2-0 στο Ολίμπικο.

Η ομάδα του Ρανιέρι κυνηγάει την πρώτη πεντάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στην έκτη θέση με 62 βαθμούς, όντας ισόβαθμη με την πέμπτη Μίλαν. Αντίθετα η Γιουβέντους παρά την ήττα της, παραμένει στην κορυφή με 89 βαθμούς.

Στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φλορέντσι, μετά από πάσα του Τζέκο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Λιγο πριν το τέλος, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζέκο, έπειτα από ασίστ του Ουντέρ, σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Ρόμα.

Κίτρινες: Τζέκο, Τσαν, Ζανιόλο, Κολάροφ

Ρόμα: Μιράντε, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροφ, Πελεγκρίνι (67’ Κριστάντε), Ν’ Ζόνζι, Ζανιόλο, Κλάιφερτ (78’ Ουντέρ), Τζέκο, Ελ Σαράουι

Γιουβέντους: Σένσι, Ντε Σίλιο (85’ Κανσέλο), Κάσερες, Κιελίνι, Σπινατσόλα, Κουαντράδο, Τσαν, Πιάνιτς (71’ Μπεντανκούρ), Ματουιντί (84’ Σάντρο), Ντιμπάλα, Ρονάλντο

Τορίνο-Σασουόλο

Νωρίτερα η Τορίνο νίκησε τη Σασουόλο με 3-2.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και με τη νίκη τους μένουν στην έβδομη θέση με 60 βαθμούς, ενώ η Σασουόλο είναι στην δέκατη θέση με 42 βαθμούς.

Ο Μπουραμπια στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το επόμενο λεπτό ο ίδιος αποβλήθηκε και η Σασουόλο έμεινε να αγωνίζονται με δέκα παίκτες.

Ο Μπελότι στο 56’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Λιρολα στο 71’ ο οποίος έκανε το 1-2.

Στο 81’ ο Ζαζά σκόραρε και ισοφάρισε ξανά, ενώ το επόμενο λεπτό ο Μπελότι, μετά από πάσα του Σιλβέστρι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Τορίνο, χαρίζοντας της τη νίκη.

Σαμπντόρια-Έμπολι

Σημαντικό διπλό πήρε η Έμπολι απέναντι στη Σαμπντόρια με 2-1 και συνεχίζει να μάχεται για την παραμονή.

Η Έμπολι παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την 17η Τζένοα και δυο βαθμούς από την Ουντινέζε, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό όταν ο Φαρίας με τακουνάκι έκανε το 0-1.

Στο 74’ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Καπούτο. Ο Αουντέρο απέκρουσε, αλλά ο Ντι Λορέντζο βρήκε τη μπάλα και έγραψε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με εύστοχο πέναλτι του Κουαλιαρέλα, αλλά αυτό δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Φροζινόνε-Ουντινέζε

Μάχη δίνει και η Ουντινέζε, η οποία έφυγε νικήτρια από την έδρα της Φροζινόνε με 3-1.

Η Φροζινόνε έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά η Ουντινέζε έδειξε πως δεν τα παρατάει και με τη νίκη της ανέβηκε στην 16η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος 37 βαθμούς.

Μόλις στο 11ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Οκάκα.

Στο 41’ ο Σαμίρ σκόραρε και έκανε το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Οκάκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 85’ με τον Ντιονίζι, αλλά αυτό δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΣΠΑΛ-Νάπολι

Νικήτρια αναδείχθηκε η Νάπολι κόντρα στη ΣΠΑΛ με 2-1, στην έδρα της δεύτερης.

Η Νάπολι παραμένει στη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 76 βαθμούς, ενώ η ΣΠΑΛ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 42 βαθμούς.

Ο Άλαν στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Στο 84’ με εύστοχο πέναλτι ο Πετάνια έφερε το ματς στα ίσα. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νάπολι απάντησε με τον Ρουί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε στη Νάπολι τη νίκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ