Μάνταλος: “Τα κάναμε όλα λάθος. Στόχος μας το Κύπελλο”

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη και την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο στάθηκε κυρίως στο καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο.

Ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε πως η ΑΕΚ οφείλει πλέον να ρίξει το βάρος της στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων:

Για το ματς: “Δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά. Για 45′ πηγαίναμε καλά και μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις να κάνουμε και άλλο γκολ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες του γκολ. Εμείς στο β’ μέρος είχαμε πει να συνεχίσουμε υην πίεση ψηλά αλλά δεν κάναμε τίποτα. Βάση της εικόνας στο β’ μέρος δεν αξίζαμε κάτι. Ο Ολυμπιακός μπήκε επιθετικά στην επανάληψη. Όλα πήγαν στραβά για εμάς. Τα κάναμε όλα λάθος. Και έγινε αυτό που έγινε. Είμαστε αρκετά μακριά πλέον από τη δεύτερη θέση. Αυτό που δεν κάναμε είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, αντίθετα με τον Ολυμπιακό.”

Για το αν επηρεάζει μια τέτοια ήττα:  ” Όταν κάνεις μια ήττα και δέχεσαι τέσσερα γκολ επηρεάζει. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε το Κύπελλο που είναι το μόνο που μας μένει. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να μένουν δυνατές στα δύσκολα.
Για την πίεση της ΑΕΚ που έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο: Η πίεση μας δεν είναι θέμα δυνάμεων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Στο δεύτερο μέρος πήγαν όλα στραβά. Όλα…”

Για τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου: ” Θα ήθελα να ευχηθώ καλά αποτελέσματα αύριο. Κάτι αισθάνθηκε στο γόνατο απ ότι είπε. Να μην είναι τίποτα σοβαρό.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ