Μάντζιος: «Δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό»

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Λεβαδειακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου. Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι Βοιωτοί πάλεψαν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά το γκολ του Μάνου ήταν καθοριστικό. Στο πρώτο μέρος, ο Μάνγκα τραυματίστηκε, με τον προπονητή του Λεβαδειακού να ελπίζει να μην έχει κάτι σοβαρό.

Όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είχαμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Δώσαμε ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά που δεν είχαν παίξει καθόλου φέτος. Από το πρώτο μέρος μένω ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αρκετές αλλαγές, γιατί είχαμε αρκετά προβλήματα με κάποια παιδιά. Δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό και νομίζω δικαίως νίκησε ο Ολυμπιακός. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε. Οι μέρες είναι λίγες έως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Μανγκά στο πρώτο ημίχρονο ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό στον δικέφαλο. Ο Ιωαννίδης τα ίδια. Και ο Καραχάλιος ζητούσε αλλαγή. Το πλάνο που είχαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά δεν μας βγήκε.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ