Μάντζιος: «Μετά το γκολ χάσαμε την ψυχραιμία μας»

Ο Λεβαδειακός δεν νίκησε ούτε σήμερα στο Αγρίνιο, αφού ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής των Βοιωτών, Άκης Μάντζιος, τόνισε ότι η ομάδα του είχε τις κλασσικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, παρά την αποβολή και το εις βάρους τους σκορ με 2-0, οι Βοιωτοί έκαναν ευκαιρίες μειώνοντας λίγο πριν το τέλος.

Τι δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην συνέντευξη τύπου:

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα να πάρουμε βαθμούς. Όσον αφορά την κατοχή της μπάλας ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, αλλά πιστεύω ότι τις προϋποθέσεις τις είχαμε εμείς με τον Σαβαντογκό. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός δεν είχε φάσεις, με εξαίρεση την σέντρα του Μαρινάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρξε ένα τέταρτο, με το γκολ που χάσαμε την ηρεμία μας, την ψυχραιμία μας και ο Παναιτωλικός ανέβηκε. Από κει κι πέρα είχαμε και την αποβολή του Νανγκίς, μια αδικαιολόγητη πράξη που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες. Νομίζω ότι δείξαμε ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάναμε το γκολ, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος που μπορούσαμε να φύγουμε και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πιστεύω ότι η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα μας, για να μπορέσουμε και να ηρεμήσουμε και να μπορέσουμε να έχουμε και κάποια παιδιά που δεν ήταν σήμερα.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ