Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα ”εξετάζουν” Βλαχοδήμο

Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, πρωταθλητής Πορτογαλίας με τη Μπενφίκα έχοντας 50 συμμετοχές σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από Αγγλία και Ιταλία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αποτυχημένη σεζόν δια… χειρός Μουρίνιο, βρίσκεται σε διαδικασία αποδεσμεύσεων και μιας ”αναδιάρθρωσης” του ρόστερ, ώστε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και να διεκδικήσει τίτλους τη νέα χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πιθανή αποχώρηση του Ντε Χέα, με πολύ καλά λεφτά φυσικά. Εάν συμβεί αυτό, όπως επιβεβαιώνει η πορτογαλική εφημερίδα ”Record”, ο νεαρός γκολκίπερ βρίσκεται στη λίστα των ”κόκκινων διαβόλων” και γιατί όχι, να τον δούμε αντίπαλο με το Σωκράτη Παπασταθόπουλο του χρόνου.

”Κλεφτές” ματιές ρίχνει και η Ρόμα του Κώστα Μανωλά (εφόσον παραμείνει εκεί), η οποία δεν έχει βρει σιγουριά κάτω απ’ τα γκολπόστ ούτε με τον Μιράντε, ούτε με τον πρώην ”ασπρόμαυρο” Ρόμπιν Όλσεν. Η περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι και για τους ”τζιαλορόσι” αρκετά ελκυστική, με δεδομένα ότι οι Ιταλοί αρέσκονται στην απόκτηση ταλαντούχων Ελλήνων παικτών διαχρονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός, λόγω της οικονομικής δίνης στην οποία είχε περιέλθει και την άμεση ανάγκη για χρήματα το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν φρόντισε να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, παραμόνο αξίωσε το χρηματικό ποσό της μεταγραφής να μπει άμεσα στα ταμεία της ομάδας. Συνεπώς, οι ”πράσινοι” δε θα εισπράξουν ούτε ευρώ από την ενδεχόμενη μετακίνησή του από τη Μπενφίκα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ