Μάρτιν Όντεγκααρντ: «Στόχος μου είναι να πετύχω στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκτήσει τον Μάρτιν Όντεγκααρντ σε ηλικία 17 ετών, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να κερδίσουν την υπογραφή του μέσα από κορυφαίες Ευρωπαϊκές  ομάδες . Ωστόσο  Νορβηγός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική 11αδα της «βασίλισσας» και ακολούθησε μία σειρά δανεισμών του σε ομάδες της Ολλανδίας και της Ισπανίας.

Τώρα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, φαίνεται πως έχει βρει την Ιθάκη του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τους «μερένγκες». Ο Οντεγκααρντ έχει κερδίσει μία θέση βασικού στην ομάδα του και ξεδιπλώνει το ταλέντο του στην Λα Λίγκα.

Το Σάββατο οι «πρωτευουσιάνοι» αντιμετωπίζουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τους «βασιλικούς» σε έναν αγώνα που υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον  καθως τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί.

Ο Όντεγκααρντ που μετρά δύο γκολ σε 11 αγώνες, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του, ξεκαθαρίζοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο στόχος μου είναι να πετύχω στην Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά είμαι χαρούμενος στη Ρεαλ Σοσιεδάδ για τώρα- δήλωσε αρχικά ο Όντεγκααρντ στο El Larguero και συνέχισε. Δεν με νοιάζει αν πρέπει να περιμένω δύο ή πέντε χρόνια για να παίξω για Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να κερδίσω τη Λα Λίγκα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αστράγαλος μου είναι πολύ καλύτερα, ελπίζω να είμαι στο Μπερναμπέου το Σάββατο. Έπαιξα με πόνο κόντρα στη Λεβάντε και νόμιζα ότι ήταν σωστή απόφαση να σταματήσω για λίγο. Τώρα νιώθω καλύτερα. Αφιερώνω τέσσερις και πέντε ώρες την ημέρα για την αποκατάστασή μου. Δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Παίζοντας με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας ειδικός αγώνας, αλλά θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω στο Ανοέτα – κάθε αγώνας είναι ξεχωριστό. Εάν σκοράρω στο Μπερναμπέου, δεν θα το γιορτάσω. Αν σκοράρω ενάντια στη Σοσιεδάδ στο μέλλον, δεν θα το κάνω.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που δίνεται δανεικός ο Όντεγκααρντ από την Ρεάλ Μαδρίτης, από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο σε ηλικία 16 ετών. Ο Μάρτιν είχε αγωνιστεί ως δανεικός και στην Φίτεσε στην Ολλανδία.

Τέλος, ανέφερε «Ο δανεισμός μου στην Ολλανδία με έκανε καλύτερο. Ήταν σημαντικό που έπαιρνα λεπτά, έπαιζα και είχα ευθύνες. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις για την Ρεάλ Μαδρίτης ως 16χρονος. Είμαι ακόμα 20 χρονών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ