Μάρτσα: “Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τον Φαν Ντε Μπέικ”

Σύμφωνα με την συνήθως έγκυρη ισπανική εφημερίδα Μάρτσα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άγιαξ και ο Φαν Ντε Μπέικ αναμένεται να μετακομίσει στην Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η “Βασίλισσα”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα έχει βρει με την ολλανδική ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι για να μεταγραφεί το καλοκαίρι που μας έρχεται, γι’αυτό και απορρίφθηκαν όσες προτάσεις έγιναν, συμπεριλαμβανομένου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τότε αλλά και είχαν αυξηθεί τις τελευταίες μέρες και η Μάρτσα ήρθε, απ’ ότι φαίνεται, να επιβεβαιώσει τη μετακίνηση του Ολλανδού μέσου.

Το κόστος θα αγγίζει τα 55 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που φαίνεται να μην είναι τόσο υψηλό για το ταλέντο του παίκτη και των χαρακτηριστικών του. Μπορεί με την ίδια ευκολία να βοηθήσει τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά, δίνοντας μια σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ