Μάτζικ Τζόνσον: “Δεν θα υπάρξει άλλος παίκτης σαν τον Κόμπι Μπράιαντ”

Με έναν συγκινητικό λόγο του Μάτζικ Τζόνσον άνοιξε η γιορτή του All-Star Game στο Σικάγο. Ο παλαίμαχος θρύλος του ΝΒΑ είπε πως “δεν θα υπάρξει άλλος παίκτης σαν τον Κόμπι Μπράιαντ”, ζήτησε από τους παίκτες των δύο ομάδων να ενώσουν τα χέρια τους για λίγες στιγμές και ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει δυνατά στη μνήμη του αδικοχαμένου σούπερ σταρ.

Ο “θρύλος” των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, αφιέρωσε τον λόγο του στον άλλο “θρύλο” των Λέικερς, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή, αλλά σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ, έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια.

“Δεν θα δούμε ξανά παίκτη σαν τον Κόμπι να έχει σκοράρει 81 πόντους, 60 πόντους στο τελευταίο του ματς, να έχει πάρει 5 τίτλους.

Είμαι μόνο περήφανος όταν τον σκέφτομαι και για όσους δεν είχαν σπίτι στο Λος Άντζελες έβρισκε λύσεις και καταφύγιο. Είχε πάθος ως σύζυγος και πατέρας, όλοι πονάμε γιατί χάθηκε ένας νέος άνθρωπος.

Το ΝΒΑ σύντομα θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό που θέλω να κάνετε είναι να κρατήσετε τα χέρια σας αυτή την δύσκολη στιγμή και να βρεθείτε όλοι μαζί για 8 δευτερόλεπτα. Είχε προπονήσει πολλούς από αυτούς που βρίσκονται εδώ.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ