Μάχες για τα προημιτελικά του Basketball Champions League

Στο ΟΑΚΑ αύριο γίνεται η Ευρωπαϊκή μάχη των Δικεφάλων μέρος δεύτερο !  Αύριο θα γνωστοποιηθεί ποια Ελληνική ομάδα, εκ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα προκριθεί στη φάση των «8» του Basketball Champions League.

Το φαβορί στην αναμέτρηση είναι οι κιτρινόμαυροι διότι έχει  το πλεονέκτημα των 9 πόντων έναντι του «Δικεφάλου του Βορρά» (84-75) από τον πρώτο αγώνα στην Πυλαία, για τη φάση των «16».

Το Ελληνικό μπάσκετ διατηρεί ελπίδες για παρουσία και δεύτερης ομάδας στις κορυφαίες οκτώ του BCL, καθώς ο Προμηθέας αγωνίζεται την ίδια ημέρα (21:30) στην Ισπανία, με την Τενερίφη, έχοντας νικήσει με +11 (69-57) στην Πάτρα.

Ο νικητής από το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μπάνβιτ (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία), ενώ ο νικητής του ζευγαριού Τενερίφη (Ισπανία)-Προμηθέας Πατρών θα βρει απέναντί του το νικητή του ζευγαριού Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)-Νεπτούνας Κλαϊπέντα (Λιθουανία).

Η προημιτελική φάση του Basketball Champions League θα αρχίσει στις 26/27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 2/3 Απριλίου. Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν από τους «8», θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε φάιναλ φορ, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Μαΐου. Μέχρι στιγμής, η FIBA δεν έχει ανακοινώσει την πόλη διεξαγωγής της καταληκτικής φάσης, κάτι που θα γίνει γνωστό στις αρχές Απριλίου. Θα διενεργηθεί νέα κλήρωση που θα καθορίσει τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ